Zoeken op 123Voordelig.nl - U heeft gezocht naar Magneet

Lichtgevende spin met magneet
Lichtgevende spin me ..

Deze magnetisch nep spin is een grote spin die je op elk ijzeren voorwerp kan hangen. Het formaat van de spin is ongeveer 10 cm. De..

Bierdop opener met magneet
Bierdop opener met m ..

Bierdop flesopener voor vader, met de tekst pa s opener, afblijven! Originele flesopener met leuke tekst om bijvoorbeeld kado te doen..

Magneet leer cijfers voor kind
Magneet leer cijfers ..

Memo magneet cijfers. Multicolor cijfer magneten voor op een magneetbord of koelkast.

Kaasmarkt magneet Alkmaar 5x3 cm
Kaasmarkt magneet Al ..

Koelkastmagneet kaasdragers Alkmaar. Deze magneet voor aan de koelkast heeft een afbeelding van 4 kaasdragers en de kerk. De magneet..

Magneet hoefijzer voor op de koelkast
Magneet hoefijzer vo ..

Magneet in de vorm van een hoefijzer. De magneet is ongeveer 5 cm. Deze leuke magneet is rood van kleur.

Decoratie ophangoog met magneet
Decoratie ophangoog ..

Ophangoog met magneet. Wit ophangoog met een magneet van 16 x 18 mm. Het ophangoogje is te combineren met de ophanghaken van 10 en..

Magneet bord voetbal 28 x 39 cm groot
Magneet bord voetbal ..

Voetbalveld memobord. Groen memobord met hierop een voetbalveld afgebeeld. Het bord is magnetisch en ongeveer 28 x 39 cm groot. Incl...

Speelgoed puzzel met vissen en magneet hengel
Speelgoed puzzel met ..

Houten vis puzzel met magneet. Deze houten puzzel met 13 vissen puzzelstukjes wordt geleverd met een hengel met magneet zodat je ieder..

Haak met ronde magneet
Haak met ronde magne ..

Haak met magneet. Witte ophanghaak met ronde magneet van ongeveer 16 mm doorsnede.

Magneet met ophangoogje
Magneet met ophangoo ..

Ophangoog met magneet. Wit ophangoog met een magneet van 16 x 18 mm. Het ophangoogje is te combineren met de ophanghaken van 10 en..

Magneet tekenbord voor kinderen 17 cm
Magneet tekenbord vo ..

Magnetisch tekenbord 17 x 13cm. Teken met een magnetische tekenpen. Beweeg de schuif heen en weer om het scherm weer leeg te maken...

Roze vlinder magneet
Roze vlinder magneet

Houten vlinder magneet roze. Houten vlinder decoratie in roze met een magneet op de achterzijde. Formaat vlinder: circa 7 cm breed..

Blauwe vlinder magneet
Blauwe vlinder magne ..

Houten vlinder magneet blauw. Houten vlinder decoratie in blauw met een magneet op de achterzijde. Formaat vlinder: circa 7 cm breed..

Rode vlinder magneet
Rode vlinder magneet

Houten vlinder magneet rood. Houten vlinder decoratie in rood met een magneet op de achterzijde. Formaat vlinder: circa 7 cm breed..

Bruine vlinder magneet
Bruine vlinder magne ..

Houten vlinder magneet bruin. Houten vlinder decoratie in bruin met een magneet op de achterzijde. Formaat vlinder: circa 7 cm breed..

Groene vlinder magneet
Groene vlinder magne ..

Houten vlinder magneet groen. Houten vlinder decoratie in groen met een magneet op de achterzijde. Formaat vlinder: circa 7 cm breed..

Paarse vlinder magneet
Paarse vlinder magne ..

Houten vlinder magneet paars. Houten vlinder decoratie in paars met een magneet op de achterzijde. Formaat vlinder: circa 7 cm breed..

Magneet voor magneetbord 10 mm Blauw | Smit Visual |
Magneet voor magneet ..

Magneetjes waarmee je plekken kunt markeren op het magneetbord. Ze zijn verpakt in een doosje van 10 stuks. doorsnede: 10 mm aantal:..

Magneet Armband
Magneet Armband

Magneet Armband Met gemagnetiseerde Hematiet stenen / bloed stenen van (ca. 10 mm) en gekleurde composiet steentjes.One size fits allMagneet..

(sale) Magneet Ketting (Parelsnoer)
(sale) Magneet Ketti ..

Magneet Ketting (Parelsnoer) Met gemagnetiseerde Hematiet stenen / bloed stenen van (ca. 10 mm) en gekleurde composiet steentjes. de..

C my steel armband met magneet slot 22cm b49/b50
C my steel armband m ..

C MY STEEL JEWEL. Zie mijn stalen juweel. Cmy is een internationaal merk dat garant staat voor kwaliteit en strak design. Alle sieraden..

C my steel armband met magneet slot 22cm b39/b40
C my steel armband m ..

C MY STEEL JEWEL. Zie mijn stalen juweel. Cmy is een internationaal merk dat garant staat voor kwaliteit en strak design. Alle sieraden..

Janod Robot Magneet
Janod Robot Magneet

Robot magneet van hout voorzien van drie losse onderdelen. De robot is circa 15 x 8 x 2 cm. Het pakket bestaat uit vier verschillende..

Magneet GSM Standaard
Magneet GSM Standaar ..

De Magneet GSM Standaard is een leuke, maar zeker ook functionele gadget waarmee je vrijwel elk object met een platte achterkant overeind..

Zaklamp met magneet
Zaklamp met magneet

Handige zaklamp voorzien van magneet zodat je hem op ieder magnetisch oppervlak kan ophangen. Voorzien van helder LED licht.

Basketball Koelkast Magneet
Basketball Koelkast ..

Verander jouw keuken in een basketball speelveld met deze Basketball Koelkast magneet.

Three by Three - Mini Magneet Strips
Three by Three - Min ..

De krachtige mini magneet strips van Three by Three houden je fotos, memos, e.d. goed op hun plaats.

Three by Three - Magneet Entry Butler
Three by Three - Mag ..

Bewaar je pennen, fotos en post veilig in deze Three by Three - Magneet Entry Butler. Dit handige magnetische postbakje kun je aan..

Flexibele Magneet 680gr
Flexibele Magneet 68 ..

hefvermogen 680 gram lengte 560 mm kop 11 mm flexibele, terugverende as en intrekbare magneet

Flexibele magneet 640-120
Flexibele magneet 64 ..

Met buigzame schacht en kunststof handvat. Glanzend vernikkeld. lengte: 400 mm ∅: 4 mm magneet-hefkracht: dunne, buigzame schacht..

Flexibele magneet 640-500
Flexibele magneet 64 ..

Met buigzame schacht en kunststof handvat. Glanzend vernikkeld. lengte: 460 mm ∅: 9 mm magneet-hefkracht: 500 gr buigzame schacht..

Flexibele magneet 640-1800
Flexibele magneet 64 ..

Met buigzame schacht en kunststof handvat. Glanzend vernikkeld. lengte: 520 mm ∅: 15 mm magneet-hefkracht: 1800 gr buigzame schacht..

Flexibele magneet 640-3000
Flexibele magneet 64 ..

Met buigzame schacht en kunststof handvat. Glanzend vernikkeld. lengte: 520 mm ∅: 19 mm magneet-hefkracht: 3000 gr buigzame schacht..

Magneet met verlichting 642
Magneet met verlicht ..

Voor het verwijderen van metalen voorwerpen uit nauwe ruimtes. Met buigzame schacht en lichtgeleiding door de schacht tot aan de magneet...

Magneet, flex met schacht 642 SP
Magneet, flex met sc ..

Voor het verwijderen van metalen voorwerpen uit nauwe ruimtes. Zo nodig kan de magneet worden afgeschermd met een uitschuifbare huls...